Hvad Er Wordpress Divi - én Af Verdens Mest Kendte Temaer Til WP

Skrevet d. 23. June 2020
Jumstory
wp-plugins.dk

Har du hørt om Wordpress Divi og tænker, hvad er det? Er det en ny version af Wordpress, eller er det et plugin, som jeg er nødt til at installere i min wordpress?

Nej - det er ingen af delene, det er bare kort sagt, et tema, egentlig ikke et specielt tema, men blot et meget alsidigt page-builder baseret tema, som er blevet super udbredt verden over.

Elegant themes der har lavet Divi, har ramt en nerve, og har fået udviklet lige dét, som de fleste synes at Wordpress manglede i forvejen. Med wordpress Divi får mulighed for at bygge din hjemmeside med træk-og-slip funktioner, der kan gøre de fleste hjemmeside-ejere til grafisk-designere.

Af samme grund har Wordpress Divi lidt modstand - der findes nemlig en arbejdsstyrke af grafikere og website-designere, som ikke mener at det er sådan man bør lave hjemmesider. Med træk-og-slip design, der gør deres arbejde lidt mere overflødigt end normalt.

Wordpress Divi er dog, i modsætning til mange andre temaer til wordpress, ikke gratis. Men det er måske i virkeligheden en god ting, og det der kan beskrive wordpress divi's success.

Du kan enten vælge at betale 89 $dollars om året, eller købe "life time access" for $249 dollars.

Uanset hvordan du vender og drejer det, så er det faktisk meget billigere end at købe en grafiker til at lave din hjemmeside.. 

Tak for støtten (BilligFitness Sverige)

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness i Sverige, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness sælger træningsudstyr i hele Skandinavien. Find blandt andet en chinstång på deres svenske hjemmeside.

I dette indlæg snakker vi lidt om 1-klik wordpress, og hvad meningen egentlig er med dette begreb. I dag er det heldigvis blevet utrolig nemt at opstille en hj…
Læs mere
Widgets er en nem måde at tilføje smarte applikationer og funktioner til din WordPress hjemmeside. Generelt er widgets lavet for, at du bedre kan navigere rundt…
Læs mere