Hvad Er 1-klik Wordpress?

Skrevet d. 10. June 2020
canva.com
wp-plugins.dk

I dette indlæg snakker vi lidt om 1-klik wordpress, og hvad meningen egentlig er med dette begreb.

I dag er det heldigvis blevet utrolig nemt at opstille en hjemmeside ved hjælp af diverse plugins, heriblandt de mange forskellige wordpress plugins.

Helt simpelt betyder 1-klik wordpress at du ved hjælp af blot ét enkelt klik kan installere wordpress til din hjemmeside igennem dit webhotel.

Hermed slipper du for besværet ved selv at skulle uploade en masse filer.

Det eneste du som regel skal gøre er at udfylde dine oplysninger og herefter trykke “installer”.

Den eneste ulempe ved dette er at du ikke lære den manuelle installationsvej, men dette er ikke specielt relevant alligevel.

Efter du har installeret wordpress på denne måde kan du frit begynde at tilføje diverse plugins som du vil bruge til din hjemmeside.

Hvis du er begavet kan du sågar lave dine egne plugins, men dette kræver nok en del erfaring indenfor feltet.

Heldigvis ligger der en masse fantastiske plugins, og der er uden tvivl nogle plugins som du vil kunne bruge til netop din hjemmeside.

Alt lige fra plugins til blogs, sociale medier, webshops og meget mere finder du online, og kan blot tilføje dem til wordpress igennem dit webhotel.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for støtten til dette indlæg. Se deres flotte og store udvalg af serier som Pillivuyt Kagefade og utallige andre kendte mærker.

Har du hørt om Wordpress Divi og tænker, hvad er det? Er det en ny version af Wordpress, eller er det et plugin, som jeg er nødt til at installere i min wordpre…
Læs mere
Widgets er en nem måde at tilføje smarte applikationer og funktioner til din WordPress hjemmeside. Generelt er widgets lavet for, at du bedre kan navigere rundt…
Læs mere