WordPress Table Plugin

Skrevet d. 13. May 2020
Canva.com
wp-plugins.dk

Skal du indsætte en tabel i dit indhold på WordPress? Der findes en masse forskellige plugins til dette. Du kan finde en masse forskellige muligheder, hvis du går ind i Plugins, og derefter trykker på Add New.

Vi har testet diverse plugins, og alt efter hvilken tabel du vil have, er der forskellige muligheder. Når du kommer ind i Add New Plugins kan du eksempelvis søge efter Table

Her kommer der en masse valgmuligheder.

Forskellige Table Plugins

Her er nogle af de valgmuligheder du kan få, når du søger efter en WordPress Table. Vær opmærksom på, at der er mange former for tabeller, og alle plugins er ikke lige gode. Man kan altid se, hvor mange gange et plugin er downloadet, og der er også en masse anmeldelser, som man kan gå ud fra. En vi haft god succes med til Standard tabeller er TablePress.

Oversigt over Table plugins til WordPress

 • TablePress
 • Easy Table of Contents
 • LuckyWP Table of Contents
 • wpDataTables – Tables & Table Charts
 • WP Table Builder – WordPress Table Plugin
 • Visualizer: Tables and Charts Manager for WordPress
 • Data Tables Generator by Supsystic
 • Pricing Table by Supsystic
 • WP-Optimize – Clean, Compress, Cache.
 • Woo Product Table – Free WooCommerce Table view solution
 • Table of Contents Plus

TablePress

Skal du lave en smart tabel, hvor du bare skal vælge rækker og kolonner? Så er TubePress er simpelt og velfungerende plugin, der giver dig en masse gode muligheder for dette. Du skal blot downloade, installere og aktivere pluginnet, og derefter kan du følge vejledningen.

Her kan du give en bestemt tabel et navn, hvor du får en masse muligheder for at lave unikke tabeller og indsætte links i disse.

Med dette plugin kan du både lave en flot og velfungerende tabel til desktop, tablet og mobil.

Vi håber, at du fandt denne artikel behjælpelig med at finde et godt plugin til WordPress.

Mangler du andre gode plugins til WordPress skriver vi løbende om dette, hvor vi blandt andet har skrevet om nogle af de bedste WordPress Plugins.

Tak fordi du læste med.

Og tak for støtten

Vi vil også gerne sende et tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. AvXperten er en webshop, hvor du kan finde et kæmpe sortiment af elektroniske komponenter, men du kan også finde smarte produkter såsom et jagtkamera og mange andre spændende ting.

For at oprette en webshop i WordPress kan du følge disse trin: Først skal du have en WordPress-installation. Du kan downloade og installere WordPress gratis fr…
Læs mere
En widget i WordPress er en lille enhed eller et modul, der giver dig mulighed for at tilføje forskellige funktioner og indhold til dine sidebjælker, fodfælder …
Læs mere
Hvis du gerne vil have gæster ind på din hjemmeside via søgemaskiner, så kommer du ikke uden om, at du skal have bruge søgemaskineoptimering - populært kaldt SE…
Læs mere