Hvordan Laver Man Wordpress SEO? Her Er Dine Hacks

Skrevet d. 24. August 2020
Jumpstory
wp-plugins.dk

Hvis du gerne vil have gæster ind på din hjemmeside via søgemaskiner, så kommer du ikke uden om, at du skal have bruge søgemaskineoptimering - populært kaldt SEO.

Hvis din Wordpress-hjemmeside ikke er optimeret efter, hvordan søgemaskinerne læser siderne og vurderer deres indhold, så kommer du næpppe højt op i resultaterne. Der er en lang række tips og tricks til, hvordan du laver Wordpress SEO - og de bliver gennemgået her:

Wordpress SEO - Sådan laver du det

Hvis SEO er en by i Rusland for dig, så kan det være svært at komme i gang, hvis du ikke anvender enten plugins eller lignende værktøjer og teknikker.

Et af de første plugins som folk bruger, når de skal lave Wordpress SEO er pluginnet Yoast SEO. Yoast SEO gør det nemt for dig at lave både din meta title, meta beskrivelse og en lang række andre ting. Yoast hjælper din Wordpress SEO på den måde, at den også hjælper dig med din struktur af teksten.

Din Wordpress-hjemmesides hastighed spiller også ind i forhold til Googles vurderinger af den. Brug derfor plugins der øger din sides hastighed. Det kan være plugins som Smush, der komprimerer dine billeder. Smush er nemt at bruge. Når du har installeret det, skal du blot klikke på Smush, når du har uploadet et billede, hvorefter det bliver komprimeret. 

W3 Total Cache er det tredje plugin, som du bør overveje. W3 Total Cache forbedrer din Wordpress SEO, idet det forbedrer din hjemmesides load tid - altså den kommer hurtigere frem.

Da backlinks betyder noget for din Wordpress-hjemmesides SEO, bør du overveje at bygge interne links - især til de sider, som du gerne vil have folk ind på. Der findes plugins, der viser relaterede indlæg, men udover dette bør du også lave links på relevante søgeord.

Vi siger tak for støtten

Til sidst vil vi hurtigt takke avXperten for al deres støtter til dette indlæg. Find utallige smarte elektronik produkter som fx bluetooth headsets, en USB pladespiller, kabler i alle genre og meget mere på avXpertens webshop.

For at oprette en webshop i WordPress kan du følge disse trin: Først skal du have en WordPress-installation. Du kan downloade og installere WordPress gratis fr…
Læs mere
En widget i WordPress er en lille enhed eller et modul, der giver dig mulighed for at tilføje forskellige funktioner og indhold til dine sidebjælker, fodfælder …
Læs mere
Skal du indsætte en tabel i dit indhold på WordPress? Der findes en masse forskellige plugins til dette. Du kan finde en masse forskellige muligheder, hvis du g…
Læs mere