Hvad Er WordPress WooCommerce » Lav Din Egen Webshop I WP!

Skrevet d. 19. May 2020
Canva.com
wp-plugins.dk

Der er ikke mange der ved, at man kan lave sin egen webshop i WordPress. Det skyldes blandt andet, at WordPress blev kendt som en gratis blog service, men grundet de mange plugins og den store popularitet WordPress har vundet, har softwaren udviklet sig til, at man sagtens kan lave sin egen webshop i programmet.

WooCommerce WordPress Plugin

Ligesom WordPress er en open source software, så er WooCommerce et open source e-handels plugin, der er designet til WordPress. Dette er klart det mest populære plugin til WordPress, hvis man vil lave sin egen online shop, men der er også andre alternativer.

Det er helt gratis at komme i gang med WooCommerce, og du kan hurtigt sætte en smart webshop op, så du kan sælge fysiske varer eller digitale ydelser.

Selvom WordPress er meget simpelt at komme i gang med, og mange plugins tager ikke meget mere end fem minutter at lære, så tager det alligevel lidt længere tid at lære WooCommerce.


Det kræver dog ikke det store at sætte webshoppen op, og man er hurtigt igang med at tilføje både kategorier og produkter til sin hjemmeside, hvis man vil og har det.

WooCommerce giver en masse måder at tilpasse sin webshop på, men det kan godt drille lidt med stylingen. Her kan man eventuelt bruge Elementor Pro, som er kompatibel med at designe en WooCommerce webshop.

Der kommer hurtigt udvidelser, som du skal betale lidt for, hvis du vil have nogle tilvalgsmuligheder til din webshop, men modsat andre webshops er dette stadig en rigtig billig løsning.

Vi har selv haft gode erfaringer med at bruge WooCommerce, og du behøver ikke at være nogen haj til webshops for at lave din egen. Det tager dog en del tid, hvis du ikke har prøvet det og vil lave det hele fra bunden, men så får du heller ikke en meget billigere webshop.

Generelt har WooCommerce rigtig gode anmeldelser, men du kan altid skrive eksempelvis ecommerce, når du søger inde i plugin, og se nogle af de andre alternativer der er i WordPress, hvis du ville denne platform til at starte en webshop på.

Hvis du vælger at bruge WordPress vil vi løbende skrive om diverse plugins, og hvilke vi synes er bedst, hvis du skal i gang med at lave en hjemmeside i WordPress.

Vi håber, at du vil følge og i fremtiden, og vi takker fordi du læste med hertil.

Også et tak til..

Vi vil også gerne sende et tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til virkelighed. Mangler du nyt træningsudstyr, så er BilligFitness.dk en online webshop, hvor du kan finde alt fra yogamåtter, håndvægte, hulahopringe med vægt og meget meget mere.

WordPress er verdens største Content Management System. Man siger, at omkring en tredjedel af alle hjemmesider i verden er lavet i WordPress, og det blev kendt …
Læs mere