Hvad Er Plugins WordPress?

Skrevet d. 12. May 2020
Canva.com
wp-plugins.dk

WordPress startede som en simpel blog tjeneste, men har gennem tiden udviklet sig til at være et fremragende CMS (Content Management System), hvor folk kan lave flotte hjemmesider uden at være dygtige udviklere. Dette skyldes især plugins.

Hvad er et plugin? Et plugin i WordPress er et stykke ekstra software, som man kan tilføje til sin hjemmeside. Disse plugins bliver lavet i PHP, hvor man både kan finde gratis og betalings plugins at tilføje. Der er rig mulighed for at finde nogle gratis plugins, der kan hjælpe dig med at lave smarte funktioner på din hjemmeside.

Der findes uanede muligheder med plugins i WordPress. Det er svært at sige, hvilket plugin der er bedst, da de alle har vidt forskellige funktioner. Vi har dog testet mange WordPress plugins, og har derfor skrevet om 5 af de mest uundværlige plugins for os, når vi laver hjemmesider i WP.

Læs mere om de Bedste WordPress Plugins her

Hvis du ser en hjemmeside med en masse smarte features og tænker, sådan en hjemmeside kan jeg aldrig lave, så kan du måske tro om igen. Hvis du dedikerer noget tid til WordPress, så kan du vha. Plugins nemlig lave nogle vildt flotte sider.

Når du styr på, hvordan du bruger WordPress, skal man bare trykke på Plugin i sit DashBoard og derefter vælge Add New. Her kan man søge efter alverdens funktioner, hvor man kan få hjælp til at tilføje kontaktformer, pagebuilders, SEO tools, komprimeringsværktøjer, og diverse, som man let kan tilføje til sin hjemmeside.

Mange af disse plugins er gratis, men der fås ofte en gratis og en pro version, så dem der har udviklet den smarte software også kan tjene lidt penge på det i det lange løb.

Man kan dog komme rigtig langt med kun gratis plugin, hvis man bare skal have en simpel og personlig hjemmeside.

Med tiden har WordPress udviklet sig til, at man kan bygge store flotte hjemmesider og sågar webshops i den gratis software. Skal dette være velfungerende, så ender man dog oftest med at komme af med nogle skillinger.

Efter sigende skulle omkring en tredjedel af alle hjemmesider i verden være lavet i WordPress, og der er udviklet utrolig mange forskellige plugins. Den nemmeste måde at finde et godt plugin ved er, at du skal vide hvad du søger efter, og så kan du søge inde i Add New.

Her står der antal downloads og anmeldelser, og man kan derfor hurtigt vurdere, om det er et godt eller dårligt plugin. Man skal dog passe på med at downloade for mange plugins, da dette kan gøre din hjemmeside sløv, og nogle af plugins arbejder ikke så godt sammen, og det kan derfor blive noget være rod, som ikke virker optimalt.

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne sende et tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed.

Perlen Odense er en smykkeforhandler og et smykke værksted, som har et kæmpe sortiment af smykker. Leder du efter et par Pernille Corydon øreringe eller øreringe fra andre kendte brands, har de et ekstraordinært udvalg, som du kan finde på deres hjemmeside.

Tak for støtten, og tak fordi du læste med.

Er din Wordpress-hjemmeside sikret mod angreb udefra og hackere, der kan ødelægge alt dit arbejde? Du kan i dag gøre meget for nemt at sikre de grundlæggende ti…
Læs mere
Joomla og WordPress er i bund og grund det samme. De er begge et Content Management System(CMS). Begge er en open source software, hvor man altså frit og gratis…
Læs mere
WP kan stå for mange ting, når man surfer rundt på internettet. I gaming verdenen står det for Well Played. Skal du eksempelvis have solceller står det for Watt…
Læs mere
At lave en hjemmeside i Wordpress er faktisk rimelig simpelt. Men noget mange undrer sig over, er hvad prisen egentlig er for en god hjemmeside lavet i wordpre…
Læs mere