Hvad Er Jetpack Til Wordpress? Din Sikkerhed I Wordpress

Skrevet d. 02. July 2020
Jumpstory
wp-plugins.dk

Er din Wordpress-hjemmeside sikret mod angreb udefra og hackere, der kan ødelægge alt dit arbejde? Du kan i dag gøre meget for nemt at sikre de grundlæggende ting på din Wordpress-side - og her er Jetpack et plugin, som du bør overveje.

Jetpack til Wordpress samler du sikkerhed, performance og management af din Wordpress-side i et enkelt plugin.

Bliv klogere på hvad Wordpress er, samt hvad det kan gøre for din hjemmeside, hvis du installerer Jetpack-plugin.

Essentielle features samlet i et plugin

Jetpack er et plugin, som rigtig mange Wordpress-sider har installeret. Med over fem millioner aktive installationer behøver vi ikke gå i detaljer med, hvorfor - det siger sig selv.

Du får med Jetpack et sikkerhedselement, som sikrer login i sidens backend. Derudover får du beskyttelse mod angreb, spam og ikke mindst notifikationer, hvis din side er nede, så du hurtigt kan udbedre fejlene og få den online igen.

Det er især Jetpacks evne til at gøre det nemt for brugerne at finde fejl på siden, der er et stort plus. Jetpack har en indbygget funktion, som registrerer alle ændringer på siden, så du nemt kan gå tilbage og se, hvor det er gået galt.

Hastigheden betyder meget for en sides performance - og her kommer navnet Jetpack til gode. Du får udover de ovennævnte ting med dette plugin også en række acceleratorfunktioner, som gør, at siden kører hurtigere. Det giver blandt andet hurtigere load-tid i forhold til sidens mobilversion, hvilket er et absolut must have, hvis din side skal til tops på Google.

Netop hjælpen til gode placeringer på Google kan du se ved de indbyggede funktioner i Jetpack, idet det indeholder en række SEO-værktøjer, som gør det nemt for folk uden den store erfaring med netop dette område at levere.

Tak til Akasser.dk

Vi takker til sidst akasser.dk for deres støtte til dette indlæg. Hvis du ikke kan bestemme dig for hvilke Akasse du vil vælge, så kan du læse en masse information på deres side og få et bedre overblik over de forskellige akasser i danmark.

Joomla og WordPress er i bund og grund det samme. De er begge et Content Management System(CMS). Begge er en open source software, hvor man altså frit og gratis…
Læs mere
WordPress startede som en simpel blog tjeneste, men har gennem tiden udviklet sig til at være et fremragende CMS (Content Management System), hvor folk kan lave…
Læs mere
WP kan stå for mange ting, når man surfer rundt på internettet. I gaming verdenen står det for Well Played. Skal du eksempelvis have solceller står det for Watt…
Læs mere
At lave en hjemmeside i Wordpress er faktisk rimelig simpelt. Men noget mange undrer sig over, er hvad prisen egentlig er for en god hjemmeside lavet i wordpre…
Læs mere